Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Києві працює ППО, через падіння уламків збитого БпЛА сталася пожежа у дитсадку: усі деталі

У ніч на суботу, 25 листопада, рашисти масовано обстрілюють Україну ударними дронами-камікадзе. У столиці працює протиповітряна оборона.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація та мер Києва Віталій Кличко.

"Велика кількість ворожих БпЛА заходить на Київ з різних напрямків!" — йдеться у повідомленні прес-служби КМВА.

"У столиці голосно. Сили ППО збивають російські БпЛА. Ще кілька груп "шахедів" йдуть на Київ. Залишайтеся в укриттях!" — написав у Telegram мер.

За кілька хвилин він додав, що у Печерському районі столиці падіння уламків збитого БПЛА. Всі служби слідують на місце. 
Також зафіксовано виклики медиків у Соломʼянському районі, бригади виїхали.

Оновлено. О 05:54 начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що внаслідок падіння уламків безпілотника у Солом'янському районі Києва сталося займання на території та приміщенні дитячого садка.

"Внаслідок збиття ворожих БпЛА та падіння уламків у Солом'янському районі стався спалах на території дитячого садка. Інформація про постраждалих уточнюється. Задіяні всі екстрені служби", — повідомив Попко.

Віталій Кличко додав, що спалах відбувся і в приміщенні дитячого садка.

"У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків БпЛА сталося займання в приміщенні дитсадка. Також у цьому районі займання на відкритій території. Пожежно-рятувальна служба на місці", — повідомив Кличко.

Крім цього, внаслідок збиття ворожих БпЛА в Солом'янському районі, в окремих будинках зафіксовано пошкодження вікон у квартирах. 

Нічна атака росіян 25 листопада

Російські війська в ніч із 24 на 25 листопада зробили чергову спробу атакувати територію України за допомогою дронів-камікадзе, також у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування балістики.

Декілька груп дронів типу "Шахед" залетіли в повітряний простір України з Півночі та з Півдня. Про вибухи та роботу ППО повідомлялося у Київській та Кіровоградській областях. Більшість ворожих безпілотників летіли у напрямку столиці.

Нагадаємо, 23 листопада війська Російської Федерації атакували дронами-камікадзе село Олександрівка на Харківщині. Влада повідомляла про пошкодження об'єкта інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 05:46