Фото: соцмережі

У ще двох містах скасували всі масові заходи до Дня Незалежності

У Чернігові та Кривому Розі заборонили масові заходи та святкові урочистості на День державного прапора та День Незалежності України. Це пов'язано із ймовірними обстрілами російських загарбників.

Заборона масових заходів у Чернігові

Виконувач обов'язків міського голови Чернігова Олександр Ломако зазначив, що 23-24 серпня на території міста не буде жодних масових заходів. 

"Ті, що ми планували, до Дня державного прапора та Незалежності, хоч вони були скромними та передбачали мінімальну кількість учасників, але ми їх також скасували", — зазначив він.

Ломако також додав, що 23 серпня у місті планувалося урочисто підняти синьо-жовтий стяг біля музично-драматичного театру, але він й так там майорить.

Заборона масових заходів у Кривому Розі

Мер Олександр Вілкул зазначив, що у місті та Криворізькому районі заборонено на 23 та 24 серпня проведення будь-яких масових заходів. Таким є рішення військового керівництва.

Де також заборонили масові заходи на свята

Раніше у Києві на 23 та 24 серпня ввели обмеження на проведення недержавних масових заходів. Таке рішення ухвалили з міркувань безпеки. Мер столиці Віталій Кличко звернувся до керівників Головних управлінь Національної поліції та ДСНС в місті Києві із закликом вжити додаткових заходів щодо охорони громадського порядку та безпеки учасників відзначення Дня Державного прапора України, Дня Незалежності України, запланованих на державному рівні.

Також Полтавській області з 21 серпня заборонили масові заходи через ймовірне посилення ворожих обстрілів.

Нагадаємо, українців попередили про імовірні масовані ракетні атаки на День Незалежності 24 серпня. Громадян закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. У розвідці зауважували, що це може трапитись на день раніше або пізніше, або тривати кілька днів і кілька хвиль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.08.2023 12:52