Українець намагався за 5 тис. доларів хабара домовитися з прокурором

25 ЛИПНЯ 2017 14:13

Правоохоронці затримали зловмисника, який намагався дати неправомірну вигоду у розмірі 5 тис доларів США прокурору за підміну речових доказів. Про це інформує TrueUA з посиланням на прес-службу прокуратури Волинської області.

 

«Прокуратурою Волинської області за оперативного супроводження Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито особу, яка надавала неправомірну вигоду працівнику однієї з місцевих прокуратур», – йдеться у повідомлені.

 

Зазначається, що про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак – завдяки його принциповості правопорушника було затримано в момент вчинення злочину.

 

Зокрема, зловмисник надав 5 тис доларів США процесуальному прокурору за підміну речових доказів – вилучених у кримінальному провадженні 30 кг незаконно видобутого бурштину.

 

«Вказану особу затримано. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище)», – повідомляється на сайті прокуратури. 

 

Події, 25.07.2017 14:13