Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ розгромили плацдарм окупантів поблизу Бахмута: знищено цілий батальйон рашистів

Українські військові у суботу, 24 червня, розгромили російських окупантів на Бахмутському напрямку. Вдалося знищили цілий батальйон рашистів.

Про це у Telegram повідомив командир третьої ОШБр Андрій Білецький.

Він зауважив, що бійці першого механізованого батальйону третьої ОШБр розгромили третій батальйон 57 гвардійської мотострілецької бригади РФ. Зокрема, понад 30 окупантів було ліквідовано, півсотні поранено, десятки — взято в полон.

"Плацдарм ворога на західному березі каналу Сіверський Донець  Донбас повністю зачищено. З чим усіх і вітаю!"  додав Білецький.

Нагадаємо, 24 червня на Таврійському напрямку Сили оборони звільнили території під Красногорівкою на Донеччині. Ці території були окуповані з 2014 року, а з початку повномасштабного вторгнення – стали "сірою зоною.

За даними Генштабу ЗСУ, авіація сил оборони за добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу противника та знищила зенітно-ракетний комплекс ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили зенітний ракетний комплекс "Стріла", три райони зосередження особового складу та військової техніки, 12 гармат на вогневих позиціях та дві станції РЕБ противника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.06.2023 22:58