Фото: ДБР

На Одещині посадовець військового містечка "нажився" на облаштуванні футбольного поля

Правоохоронці викрили в Одеській області посадовця Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління та керівника підприємства-підрядника. Вони заволоділи грошима, які виділили на облаштування футбольного поля у військовому містечку.

Про це повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

"Встановлено, що ще у 2018 році ними було укладено договір щодо проведення комплексу робіт з будівництва спортивних майданчиків у військовому містечку на загальну вартість у понад 23 мільйони гривень", — йдеться у повідомленні. 

Відомо, що у планах було покласти нове штучне покриття футбольного поля, встановити освітлення. Однак, ці роботи були здійснені лише в актах прийнятих робіт, а не виконані насправді.

"Таким чином, зловмисники заволоділи понад 1,2 млн грн, виділених на реновацію", — розповіли в ДБР.

Фігурантам справи уже повідомили про підозру. Їм загрожує позбавлення волі на термін до 8 років.

Нагадаємо,  17 серпня поліція повідомила про підозру одному із столичних підприємців. Він наживався на ремонті доріг. Збитки з бюджету становлять 6,3 мільйона гривень.  Як встановили правоохоронці, організував злочинну діяльність власник та директор приватного підприємства, що спеціалізується на будівництві доріг та автострад. Комунальне підприємство уклало з цією фірмою договір на виконання поточних ремонтних робіт ділянки автодороги загального користування державного значення на Київщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.08.2023 13:44