Наслідки ДТП на Одещині: Джерело: одеська поліція

На Одещині сталася смертельна ДТП: водій загинув на місці, його п’ятирічний син — у лікарні

У неділю, 5 травня, у Подільському районі Одеської області між містом Кодима та селом Федорівка сталася аварія. Машина зіткнулась з деревом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці, його 5-річного сина госпіталізували.

Про це повідомили в Подільському районному управлінні поліції Головного управління національної поліції в Одеській області.

За попередньою інформацією, водій Ford не впорався з кермуванням, виїхав з дороги та влетів у дерево.

"Від отриманих травм керманич загинув на місці, а його п'ятирічного сина каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні. Там хлопчику діагностували забійну рану потиличної ділянки голови та госпіталізували. Стан його задовільний", — зазначили у поліції.

У рамках провадження призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди.

"Закликаємо водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними й обережними за кермом", — наголосили  в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, що 3 травня у Варшаві сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули двоє громадян України й один громадянин Білорусі. Автомобіль, який врізався в дерево, одразу ж спалахнув. Окрім пожежників, на місці події працювали працівники поліції під наглядом прокурора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.05.2024 21:57