Наслідки ДТП у Варшаві. Джерело: польська поліція

Двоє громадян України загинули внаслідок ДТП у Польщі

У п’ятницю, 3 травня, у Варшаві сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули, ймовірно, двоє громадян України й один громадянин Білорусі.

Про це повідомив RMF24 із посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну. Він розповів, що дорожньо-транспортна пригода сталася в районі Вілянув. Автомобіль, який врізався в дерево, одразу ж спалахнув.

Окрім пожежників, на місці події працювали працівники поліції під наглядом прокурора.

У суботу Банна повідомив, що прокурор Урсинської районної прокуратури Варшави провів огляд місця аварії, в результаті якої загинули троє чоловіків – найімовірніше, двоє громадян України й один громадянин Білорусі.

Попередні висновки вказують на те, що причиною аварії стало перевищення швидкості та, як наслідок, втрата контролю над автомобілем BMW. Справу розслідують як убивство з необережності та спричинення смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, що 25 квітня у польському місті Щецин сталася дорожньо-транспортна пригода за участі британської військової техніки. Внаслідок зіткнення п'ятеро військовослужбовців постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.05.2024 21:19