Фото: Gazeta Wyborcza

ДТП з українцями у Польщі: з'явилися нові деталі трагедії

Водій мікроавтобуса, який 19 листопада розбився біля польського міста Грубешів, за кермом був тверезим.

Про це повідомила поліція Любліна.

"Автомобіль рухався в бік кордону разом з 10 громадянами України. Дві жінки загинули на місці, а також шестирічна дівчинка, яку не вдалося врятувати, попри реанімаційні заходи. Другу дитину, яка потрапила в аварію, доставили до лікарні в Любліні. Водій автомобіля був тверезим", — йдеться у повідомленні.

Водієві загрожує вісім років тюрми за спричинену ДТП.

Водночас генеральний консул України у Любліні Олег Куць у коментарі "Радіо Свобода" розповів, що неподалік польсько-українського кордону загинули двоє жінок і шестирічна дитина. Загиблі – українські громадяни, але їхні імена й статус не озвучуються.

Ще четверо людей перебувають у медичних закладах Люблінського воєводства — це дві жінки, трирічна дитина і водій. Зокрема, мама трирічної дитини зараз у поліції, їй надають психологічну допомогу, адже її старша дитина загинула.

Нагадаємо, автобус з українцями у Польщі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду 19 листопада. Під час руху автобус різко з’їхав ліворуч і врізався в дерево на узбіччі. В автобусі на момент ДТП перебували 10 українців. Загинули дві жінки та шестирічна дитина. За попередньою версією, причиною аварії стало те, що водій заснув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.11.2023 11:04