Фото: Gazeta Wyborcza

Автотроща в Польщі: в якому стані українці

Став відомий стан здоров'я українців, які потрапили в аварію в автобусі у Польщі. Троє з десяти пасажирів — це біженці з України, які мають статус тимчасового захисту.

Про це у коментарі "Радіо Свобода" розповів генеральний консул України у Любліні Олег Куць.

Загалом четверо постраждалих перебувають у медичних закладах Люблінського воєводства — це дві жінки, трирічна дитина і водій. За словами Олега Куця, українці постраждали, але їхній стан задовільний. 

країнські консули роблять усе для того, аби постраждалі отримали оперативну і якісну медичну допомогу, а тіла загиблих українців якнайшвидше доправити додому", — розповів генеральний консул.

Зазначимо, що внаслідок ДТП з мікроавтобусом, що сталася в польському селі Верешин Люблінського воєводства, загинули дві жінки та шестирічна дитина. За попередньою версією, причиною аварії стало те, що водій заснув.

Нагадаємо, на Рівненщині сталась ДТП, в якій постраждали чотири людини. Аварія сталася у Вараському районі між селом Суховоля та містом Вараш. За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai Santa Fe не врахував дорожню обстановку і під час маневру обгону допустив зіткнення із зустрічним кросовером Mitsubishi Outlander.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.11.2023 22:45