Фото: Facebook-сторінка Олега Ніколенка

ДТП з українцями у Польщі: МЗС повідомило деталі

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко розповів, що дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса, у якому перебували українці, сталася у місцевості Вершині біля польського міста Грубешов. Мікроавтобус, який потрапив в аварію, був на українських номерах.

Про це Ніколенко повідомив у коментарі "РБК-Україна".

За його словами, внаслідок ДТП загинули троє українців: дві жінки та дитина шести років. Ще четверо наших громадян отримали травми різного ступеню тяжкості. Наразі вони перебувають у лікарнях сусідніх міст. 

"На місце ДТП виїхав український консул задля надання українцям консульської допомоги. Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє із польськими правоохоронцями в контексті з‘ясування усіх обставин аварії, контролює лікування постраждалих громадян", — зазначив Ніколенко.

Нагадаємо, на Рівненщині сталась ДТП, в якій постраждали чотири людини. Аварія сталася у Вараському районі між селом Суховоля та містом Вараш. За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai Santa Fe не врахував дорожню обстановку і під час маневру обгону допустив зіткнення із зустрічним кросовером Mitsubishi Outlander.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.11.2023 14:36