Фото: БЕБ

На Волині у будинку митника виявили контрабанди на 3,2 млн грн

Працівники Бюро економічної безпеки у будинку у Волинській області, де проживав митник, вилучили контрабандні електронні сигарети. Їх загальна вартість становить 3,2 мільйона гривень. 

Як повідомляє прес-служба відомства, детективи Бюро викрили осіб, які налагодили реалізацію контрабандних електронних сигарет та рідин до них. Встановлено, що жителі одного з прикордонних районів області організували нелегальний продаж підакцизних товарів китайського виробництва. Продавали продукцію через Telegram-канали.

Контрабанда на Волині

Фото: БЕБ

"В ході слідчих дій було встановлено, що в будинку, де зберігався контрабандний товар, проживає працівник митниці. Наразі встановлюються шляхи потрапляння контрабанди до України та перевіряється ймовірна причетність працівників митниці до сприяння у транспортуванні підакцизних товарів через кордон", — зазначають у БЕБ.

Контрабанда на Волині

Фото: БЕБ

За результатами обшуків житлового та офісного приміщень, детективи виявили та вилучили майже вісім тисяч електронних сигарет, а також рідини до них, готівку, мобільний телефон та ноутбук. Вартість конфіскованого майна оцінили в 3,2 мільйона гривень.

Контрабанда на Волині

Фото: БЕБ

Триває досудове розслідування за підозрою у контрабанді підакцизних товарів (ч. 2 ст. 201-4 ККУ).

Нагадаємо, працівники ДБР передали до суду обвинувальний акт стосовно посадовця районного управління правоохоронного органу Харківської області та його спільника — їх, яких підозрюють у незаконному збагаченні та вимаганні хабаря.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.05.2024 06:32