Фото: скріншот з відео

Нардеп Тищенко заявив про замах: поліція опублікувала перші подробиці (відео)

У неділю, 9 квітня, нібито була спроба вбивства "лісовою мафією" члена тимчасової слідчої комісії. Нардеп Микола Тищенко показав відео спаленого автомобіля.

Відповідний допис з'явився у Facebook Тищенка.

Народний обранець переконаний, що "лісова мафія" намагалася прибрати члена тимчасової слідчої комісії, а для реалізації своїх задумів зловмисники могли використати дрон.

"У це велике свято у мене погана новина. Сьогодні вночі на одного з членів нашої тимчасово-слідчої комісії, політичного діяча, та на його родину було скоєно замах на життя, разом з цим спалено його автомобіль", — сказав він.

Тищенко заявив, що після вибуху вщент згорів автомобіль, який раніше застосовували для перевірок лісогосподарств.

"Думали, що відкупитись, як звикли, та це зупинить перевірки? Думали, що погрозами зможете зупинити роботу ТСК? Ні, навіть не чекайте", — додав він.

Тищенко також нагадав про "погрози членам ТСК від лісової мафії".

Згодом з'явилась реакція правоохоронців. Так, речниця Національної поліції Закарпатської області Ганна Дан розповіла, що у ніч проти неділі, 9 квітня, сталося загоряння автівки секретаря міської ради Ужгорода Арсена Мелкумяна.

"У нас цей факт зафіксований. Ми здійснили усі необхідні першочергові слідчі дії, деякі наразі ще тривають. Всі ці відомості внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією частини, статті 194 — ідеться про умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу", — заявили у поліції.

Речниця додала, що поліція розслідує інцидент.

"Наразі інформація про начебто замах не підтверджується і не спростовується, мусять бути проведені всі експертизи. Люди не постраждали, там лише автомобіль загорівся", — пояснила вона.

Нагадаємо, у мережі опублікували аудіозапис начебто розмови народних депутатів від партії "Слуга народу" Ігора Негулевського та Миколи Тищенка. Один з обранців планує "взяти під контроль" Мінекології й добряче "заробити".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.04.2023 22:43