Фото: соцмережі

У мережі з'явився аудіозапис, як нібито Негулевський розповідає Тищенку про план "заробити на Мінекології" і втекти в Азію

У мережі опублікували аудіозапис начебто розмови народних депутатів від партії "Слуга народу" Ігора Негулевського та Миколи Тищенка. Один з обранців планує "взяти під контроль" Мінекології і добряче "заробити". 

Про це повідомляє "Обозреватель".

Запис з'явився у мережі в неділю, 12 березня. 

Чоловік з голосом, схожим на Негулевського, говорить про плани "захопити" Міністерство екології. Для цього йому потрібно три місяці. Уточнює, що необхідно йому вкрасти "ще сотню", а тоді втекти в Азію.

"Ми можемо забрати собі повністю міністерство під контроль, припустимо. Зараз тимчасові слідчі комісії перевіряють рік, а може й два роки, все, що пов'язано з екологією — видобутки, нафту, газ, ліс, будь-яку трубу на будь-якому підприємстві. Ну все повністю. Можемо по ходу і забрати це міністерство. Тут вистачить три місяці. І можна тихенько йти в ліс нах*й звідси. Ще сотню якусь *банути на**й. Я думаю, мені 200 до кінця життя вистачить. І поїхати в незвідану мною Азію і х** мене хто знайде", — говорить чоловік.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко розповів, що його зрадив друг та колега Давид Арахамія. Нардеп переконаний, що його усунення з політсили було спланованим та проплаченим. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 12.03.2023 23:18