Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Наталія Могилевська у свій день народження втілила мрію чотирирічної доньки: зворушливе відео

Відома українська співачка Наталія Могилевська у свій день народження, який вона святкувала 2 серпня, потішила своїх названих дітей подарунками. Молодша донечка Софія отримала електромобіль, про який давно мріяла.

Зворушливим відео виконавиця поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Ніколи не думала, що в свій день народження буду радіти подарункам дітям більше, ніж своїм. У день свята не могла залишити без гостинців своїх дітей. Я знаю наскільки вони в захваті від цього дня, мріють про нього, чекають подарунків. Тому вирішила в свій день народження їм теж зробити свято", — розповіла артистка.

Могилевська зазначила, що її молодша донька Софія уже два роки мріяла про машину, але вона була замаленькою, щоб керувати справжнім дитячим електромобілем.

"Зараз я вже не хвилююсь за неї, адже знаю, що вона багато чого вміє і впорається сама з управлінням цієї для неї справжньої великої машини, яку вона зараз паркує поруч із татовою", — поділилася співачка.

Чотирирічна Софія була безмежно щаслива, коли отримала електромобіль. Дівчинка одразу сіла за кермо і випробувала дитячий транспорт.

Зворушливе відео набрало понад 55 тисяч лайків. Підписники пораділи за чотирирічну доньку та написали свої компліменти Могилевській:

  • "Яка ви чудова мама!!!Гарна жінка і талановита співачка!!!"
  • "Найкраща мама для своїх дітей"
  • "Наталю, стільки щастя в ваших очах і це прекрасно"
  • "Яка ж ви класна!)У мене чомусь сльози від вас!)"

Варто зазначити, що Наталія Могилевська не розповіла, що подарувала старшій донечці Мішель.

Нагадаємо, раніше українська співачка Наталія Могилевська в інтерв'ю Ukraine World News розповіла, як виховує свої двох названих доньок та чого не допускає у стосунках зі своїми дітьми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 05.08.2024 16:13