Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Не б’ю і не кричу": Могилевська розповіла про виховання доньок

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як виховує свої двох названих доньок та чого не допускає у стосунках зі своїми дітьми.

В інтерв'ю Ukraine World News артистка наголосила, що намагається відкрито спілкуватися із дітьми, замість криків та фізичної сили.

До того ж, за словами Могилевської, наразі вона читає багато книжок з виховання дітей. Також вона додала, що не підіймає руку на своїх дітей і не кричить на них, тому що пам'ятає своє дитинство і те, як подібні речі її травмували.

"Я не б’ю і не кричу. Ці речі травмують і травмували мене. І взагалі травмують людей. Я сьогодні читаю книжки, як треба виховувати. І я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які тебе зрозуміли, це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. Дати по сраці, це довгий шлях. Через травми, через образи і решта. Тобто це дитяча поведінка у батьків. Доросла поведінка, вона інша: давай сядемо, поговоримо, що тобі не зрозуміло. Я для тебе повністю безпечна. Давай так домовимось, я все одно буду тебе любити, що б ти не зробила. Чим я можу тобі як батько, як мати допомогти", — сказала вона.

Крім того, артистка зазначила, що на сьогодні вона не показує широкому загалу своїх дітей, адже вони щойно почали приходити до тями через раніше пережитий стрес. Відтак, аби не травмувати дітей ще більше Могилевська старанно приховує їх від публіки.

"Вони настільки були травмовані і налякані, настільки було просто страшно, що якась людина підійде до них, щось спитає. Було страшно, що в тому садочку до них підійдуть і скажуть щось на кшталт: "Вона тобі не рідна", от не хочеться цього. Хочеться, щоби вони так спокійно, тихенько живуть, ніхто їх не чіпає. В їхніх школах не знають, чиї вони діти. В садочку не знають, чиї вони діти", — розповіла артистка.

Нагадаємо, раніше український співак Віталій Козловський у відеороботі "Рубіж" показав вагітну дружину. У своєму кліпі він демонструє цю новину кадрами з нового кліпу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 30.03.2024 09:59