Скріншот з відео

Віталій Козловський у новому кліпі показав свою вагітну дружину (відео)

Український співак Віталій Козловський у відеороботі "Рубіж" показав вагітну дружину. У своєму кліпі він демонструє цю новину кадрами з нового кліпу.

Раніше у свій день народження Віталій повідомив про одруження. Одразу після цього мережею почали пліткувати, що співак готується стати батьком.

"Єдине, що війна не може в нас забрати — це віра, любов до рідних, бажання жити та продовжувати свій рід", — коментує співак новий етап свого життя.

Чому відеоробота отримала назву "Рубіж"

У підписі до кліпу йдеться, що назва кліпу є символічною, "оскільки уособлює собою і межу між цивільним та військовим життям, і зміни в особистому житті Віталія". А ще саме таку назву носить бригада швидкого реагування Національної гвардії України, до якої Козловського було мобілізовано у 2023 році.

У своєму кліпі співак постає у несподіваному образі: на очах глядачів він перетворюється на людину похилого віку. 

"Це — алегорія часу, який війна безжально краде у всіх нас, відбираючи молодість та ресурси", — йдеться у дописі до відеороботи.

Віталій Козловський наголосив, якщо в цивільному житті жити планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя — це секунди. 

"Ти не знаєш, чи настане завтра і саме це відчуття робить неоціненною кожну мить", — пояснює Козловський.

Співак записав цю пісню за день до поїздки на Донбас, де служив в артилерійському підрозділі, а можливість відзняти відео з'явилась лише зараз, коли Віталія перевели служити в українську столицю.

Нагадаємо, раніше український співак Віталій Козловський, який нині захищає Україну від російських загарбників, зізнався шанувальникам, що одружився. На фотографії Козловський показав обручки його та коханої дівчини. Проте, хто вона, наразі невідомо.

Додамо, що Козловський після початку повномасштабного російського вторгнення зайнявся волонтерством і почав активно допомагати українським захисникам. У червні минулого року він отримав повістку і вступив до лав Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 22.03.2024 16:11
Скріншот з відео