Володимир Остапчук. Джерело: instagram

Телеведучий Остапчук одружився втретє (фото)

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук одружився втретє. Його обраницею стала журналістка Катерина Полтавська.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Також нова дружина опублікувала світлини весільного букета та обручок. 

Катерина розповіла, що про їхнє весілля ніхто не знав, навіть батьки. А друзям вони повідомили цю новину тільки сьогодні. Журналістка зазначила, що весілля як такого не було, тому й фотографії будуть пізніше.

"Чуток було багато, як і різних варіантів коли, де і як. Але, думаю, що можна підтвердити. Я Остапчук Катерина. Це було спонтанно, ніхто не знав. Навіть батьки. Знайомі та друзі дізналися сьогодні. Весілля покажу, коли буде", — написала Катерина Остапчук у сторіс.

Фото: Instagram Катерини Остапчук

Скріншот сторінки Instagram Катерини Остапчук

Варто зазначити, що Володимир Остапчук і Катерина Полтавська приховували свої стосунки. Проте згодом почали публікувати спільні фото і з'являтися разом на публіці. 

22 лютого у своєму Instagram телеведучий опублікував спільне фото і написав, що сьогодні для них важливий день. Після цього підписники почали активно цікавитися, чи вони дійсно одружилися. 

Фото: Instagram Катерини Остапчук

Фото: Instagram Катерини Остапчук

Що відомо про попередні стосунки Володимира Остапчука? 

Володимир Остапчук від першого шлюбу з Оленою Войченко має двоє дітей: доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

У 2020 році телеведучий одружився вдруге, з Христиною Горняк. Проте за рік пара розірвала відносини.

Нагадаємо, 6 березня стало відомо, що відомий український співак Віталій Козловський, який нині захищає Україну від окупантів, одружився.

Додамо, популярний український актор, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко вирішив вдруге одружитися. На день святого Валентина він зробив пропозицію своїй коханій та отримав згоду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 07.03.2024 16:55