Фото: соцмережі

Відомий український актор знову одружується

Популярний український актор, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко вирішив вдруге одружитися. На день святого Валентина він зробив пропозицію своїй коханій та отримав згоду.

Про важливу подію у житті повідомила обраниця актора, дизайнер Наталія Камінська в Instаgram. 

Дівчина показала шанувальникам обручку, яку їй вручив Войтенко у день всіх закоханих. Урочиста подія відбулася в одному з київських ресторанів.

Відповідні фото в соцмережі Камінська підписала дуже лаконічно: "Я сказала "так".

 актор войтенко вирішив одружитися

Фото: Instаgram / natalii.kaminska

Як відреагували шанувальники в Instagram

  • "Вау, вітаю! Такі котики! Щастя вам!"
  • "Клас! Нехай все буде у вас..."
  • "Я дуже щиро рада за вас! Вічного кохання вам! І нікого не слухайте!"
  • "Вітаємо! У такий романтичний день, таке свято. Любові та злагоди Вам!"
  • "Довго ви тягнули кота за хвіст... Вітаю!"

Додамо, що актор Войтенко восени 2022 року розлучився. Першою його дружиною була танцівниця Валентина, з якою він виховує дочку Емілію. Відомо, що пара розлучилася зі скандалом. Екс-дружина звинувачувала Войтенка в аб'юзі. Після розлучення жінка повернула собі дівоче прізвище  Марініна.

"Я повертаю своє дівоче прізвище Марініна. Чому? Бо ера життя Валентини Войтенко добігла кінця. Час прощатися. Я більше не дружина Кості. І не хочу носити його прізвище. Напевно, це останній з етапів від'єднання, яких вже відбулося чимало. Зустрічайте та запам'ятовуйте, Валентину Марініну", писала тоді Валентина у соцмережі.

Нагадаємо, актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов наразі служить в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії. За словами нардепа від "Європейської Солідарністі" Володимира Ар'єва, Пікалова було призвано на військову службу за призовом під час мобілізації до Нацгвардії 28 лютого 2022 року. З цього дня і до 17 січня 2024 року він проходив військову службу у частині 3066 Північного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії. А станом на 24 січня 2024 року Пікалов проходить військову службу в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Lifestyle, 15.02.2024 13:26