Фото: "Новинарня"

Актор "Кварталу 95" Пікалов виступає на концертах, хоча є військовослужбовцем Нацгвардії, — нардеп

Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов наразі служить в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії. 

Про це повідомив народний депутат від "Європейської Солідарністі" Володимир Ар'єв.

"Про "Квартал". Кажуть, вони не служать. Проте, є один "кварталівець", що непогано влаштувався", — пише нардеп.

Нардеп опублікував офіційну відповідь ГУ Нацгвардії, у якій зазначено, що Пікалова було призвано на військову службу за призовом під час мобілізації до Нацгвардії 28 лютого 2022 року. З цього дня і до 17 січня 2024 року він проходив військову службу у частині 3066 Північного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії.

"Станом на 24.01.2024 Пікалов О.В. проходить військову службу в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії України", — йдеться у документі.

Водночас у документі наголошується, що під час служби "кварталівець" отримував грошове забезпечення.

"За інформацією, наданою військовою частиною 3066 Північного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, за період проходження військової служби Пікалов О. В. отримував грошове забезпечення відповідно до Інструкції", — йдеться в документі.

Пікалов Нацгвардія

Відповідь Нацгвардії щодо Пікалова на запит Володимира Ар'єва

До того ж Ар'єв опублікував і фото афіш з виступів "Кварталу 95", які засвідчують той факт, що під час служби у Нацгвардії Пікалов виступав на сцені.

Олександр Пікалов

квартал Афіша

Афіші з виступами "Квартал 95"

Зауважимо, Олександр Пікалов створив власний фонд, який займається допомогою дітям, постраждалим внаслідок війни. Фонд було створено ще у 2022 році.

У документі Нацгвардії, який опублікував нардеп, також наголошується, що натомість актор "Квартал 95" Євген Кошовий службу у Нацгвардії не проходить та не проходив раніше.

Нагадаємо, акторка Ірина Гатун потрапила до бази "Миротворця" — за публічну наругу над українцями в окупації. Вона взяла участь у скандальному номері "Новорічного кварталу" від "95 Кварталу".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.01.2024 23:59