Віталій Козловський. Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Віталій Козловський одружився: у соцмережі співака з’явилося знакове фото

Відомий український співак Віталій Козловський, який нині захищає Україну від російських загарбників, зізнався шанувальникам, що одружився.

Про знакову подію у житті музикант розповів у середу, 6 березня, у день свого народження, на своїй сторінці в Instagram.

На фотографії Козловський показав обручки його та коханої дівчини. Проте, хто вона, наразі невідомо.

"Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок від смерті, цінності змінюються полярно хочеться спішити жити, спішити любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими й найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту лише одне: Дякую", написав Козловський.

козловський одружився

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Додамо, що Козловський після початку повномасштабного російського вторгнення зайнявся волонтерством і почав активно допомагати українським захисникам. У червні минулого року він отримав повістку і вступив до лав Збройних сил України. 

Нагадаємо, популярний український актор, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко вирішив вдруге одружитися. На день святого Валентина він зробив пропозицію своїй коханій та отримав згоду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 06.03.2024 13:39