Фото ілюстративне. Джерело: ТСН

Загарбники вгатили авіацією по Куп'янську: внаслідок удару поранено волонтера

У суботу, 2 березня, російські терористи вгатили по Харківщині. Внаслідок удару на околицях Куп’янська рашисти поранли волонтера та пошкодили автомобіль.

Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація. За попередніми даними, 55-річний волонтер отримав осколкові поранення вранці у суботу.

Також у неділю, 3 березня, о 7:20 росіяни атакували Вовчанськ, внаслідок обстрілу пошкоджена будівля закладу освіти. Постраждалих немає.

За добу українські воїни відбили чотири атаки противника в районі Табаївки.

Обстріли України 2 березня

За даними Генштабу, 2 березня ворог завдав одного ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 112 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Свеса Сумської області; Берестове Харківської області; Північне, Терни, Нью-Йорк, Георгіївка, Водяне, Урожайне, Богоявленка та Старомайорське Донецької області; Вербове, Мала Токмачка та Роботине Запорізької області.

Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, раніше Інститут вивчення війни писав про те, що Росія, можливо, активізує зусилля щодо закупівлі балістичних ракет з-за кордону, оскільки в деяких умовах ці ракети виявляються більш ефективними для ураження цілей в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2024 10:40