Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Могилевська стала мамою: співачка приголомшила прихильників несподіваною новиною

У новорічну ніч відома співачка Наталія Могилевська зробила сенсаційну заяву. Виявилось, що на початку повномасштабної війни вона разом зі своїм коханим прийняла рішення удочерити двох сестричок.

Про це вона повідомила у соціальних мережах. 

"Так вже склалося, що, напевне, прийшов час повідомити вам цю новину. І з радістю хочу в цю новорічну ніч сказати, що я стала мамою… Бажаю всім дітям України, хто залишився без батьків, знайти своїх улюблених свою родину" зазначила співачка і додала, що "з повагою до приватного життя дітей не планує показувати їх обличчя і давати жодних інтерв’ю".

Також Наталя показала першу спільну світлину з доньками: в ніжно-рожевому вбранні вона обіймає своїх донечок. До речі, дівчатка позують перед камерою зі спини.

 могилевська стала мамою фото дітей

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Відомо, що 48-річна зірка тривалий час тримала в секреті новину, що вона стала мамою для двох дівчаток, які є сестрами. За її словами, одній із них два роки, а іншій десять. Могилевська зазначила, що спочатку діти були дуже травмовані, а старшій дівчинці навіть довелося кілька разів рятувати життя молодшій.

"Їм просто вкрай необхідний був час, щоб адаптуватися в нову родину, щоб ми могли прорости одне одного. У мене молодша донька перші пів року взагалі не спала. Просто всю ніч руку тримала на ній, щоб вона не плакала", зізналась виконавиця під час святкового новорічного випуску "Вечірнього Кварталу", повідомляє ТСН.

Співачка також розповіла, що рішення про удочеріння вона прийняла разом зі своїм коханим, якого звати Валентин. 

"Це сталося на самому початку війни. Коли ми з моїм чоловіком дуже багато їздили на фронт, до шпиталів, до дитбудинків, до переселенців. І ось цей весь жах тільки-тільки стався і ми прийняли таке рішення", повідомила подробиці артистка.

Зазначимо, що свого обранця знаменитість ретельно приховує і досі не розсекретила його обличчя.

Нагадаємо, російського співака-пропагандиста Ярослава Дронова (Shaman) внесли до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Він їздить виступати перед російськими військовими на тимчасово окуповані території України та навіть зняв там відео на одну зі своїх пропагандистських пісень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Lifestyle, 01.01.2024 14:00