Скріншот з відео

Побиття Тищенка поблизу Львова: нардеп пояснив, за що "отримав по шиї" (відео)

У Львівській області стався напад на народного депутата Миколу Тищенка. Його вдарив представник компанії, яка нібито намагається здійснити рейдерське захоплення пансіонату.  

Про це Тищенко повідомив у Facebook.

Нардеп наголосив, що до нього в приймальню "ТСК Нацресурс" звернулись працівники та пацієнти пансіонату, "бабусі та дідусі з важкими хворобами, з проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю та виселення на вулицю".

Тищенко також повідомив, що невідомі озброєні люди під керівництвом Андрія Завадського незаконно захопили два гектари комунальної землі в елітному селищі Брюховичі в передмісті Львова. Також вони підробили документи про оренду державної землі, завдяки корупційним зв’язкам з реєстратором Наталією Лободинець, яка незаконно внесла їх в державний реєстр.

За даними Тищенка, всім важкохворим бабусям і дідусям нібито видали листи про виселення. Їм також не дозволяють вільне відвідування родичів і відключають світло, в тому числі тим, хто підключений до апаратів ШВЛ.

Нардеп заявив, що в суботу боровся "з цією мафією до пізньої ночі".

"На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника "Укри" та…співпрацівником Інтерполу. В його автівці на підробних номерних знаках будо виявлено багато камер та фотоловушки…. Він поводив себе дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та всіх присутніх. Публічно залякував та погрожував жінкам, працівницям пансіонату. Постраждалі дали свідчення. Про все це було написано заяви за ст.  190, 358, 28, 191 ККУ", — поідомив нардеп.

Тищенко заявив, що після того, як дана особа вдарила його в присутності поліції, на неї було відкрите кримінальне провадження про напад під час виконання нардепом депутатських повноважень.

Згодом Тищенко запевнив, що "під шумок війни непорядний забудовник в особі Андрія Завадського хоче незаконно виселити літніх людей та вкрасти державну землю, щоб побудувати в елітному передмісті Львова житловий комплекс".

"Озброєні люди, які захопили державну землю за вказаною адресою: використовують підроблені номерні знаки на авто; фальсифікують документи в державному реєстрі; у них вилучили десятки камер та фотоловушок, а також з автівки начальника охорони загарбників  поліціянтами були вилучені хімічні речовини. Все це зафіксовано у протоколах", — додав Тищенко.

Нагадаємо, 6 жовтня Микола Тищенко під час засідання Верховної Ради влаштував скандал із нардепом від "Європейської Солідарності" Олексієм Гончаренком.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.10.2023 16:54