Фото ілюстративне. Джерело: Kyiv Media

Рашисти знову скаржаться на атаку дронів на Бєлгородську область

У ніч на неділю, 7 квітня, у прикордонній Бєлгородській області Росії неспокійно. Губернатор регіону В'ячеслав Гладков заявив про атаку дронів одразу на кілька населених пунктів. Традиційно він звинуватив у цьому Збройні сили України.

Так, за словами Гладкова, "повітряний напад" стався на Шебекинський та Грайворонський міський округи.

"У селищі Ленінський Шебекинського міського округу внаслідок скидання вибухового пристрою спалахнула покрівля приватного житлового домоволодіння. Пожежними розрахунками спалах оперативно було ліквідовано. Село Дроновка Грайворонського міського округу зазнало атаки ЗСУ за допомогою FPV-дронів", — написав Гладков у Telegram.

Він додав, що внаслідок нальоту дронів повністю згоріли нібито два автомобілі й пошкоджено лінію газопередачі. Оперативні та аварійні служби розпочнуть ліквідацію наслідків у світлий час доби.

Нагадаємо, у ніч на 26 березня російський Бєлгород та область були під масованим обстрілом. Внаслідок атак з повітря зафіксовано руйнування інфраструктури, а також постраждали місцеві жителі.

Відомо також, що "бавовняний" Бєлгород опинився у п'ятірці найкомфортніших міст Російської Федерації у квітневому рейтингу міністерства будівництва та житлово-комунального господарства РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 07.04.2024 05:05