Фото: росЗМІ

Сина депутата-комуніста Держдуми РФ підозрюють у вбивстві 23-річного хлопця

Сина депутата Держдуми РФ від КПРФ Бориса Іванюженкова та хокеїста клубу "Сочі" Артема Іванюженкова підозрюють у вбивстві молодого хлопця в підмосковному ресторані "Шервуд". У свій день народження підозрюваний схопив ніж і завдав смертельного поранення у груди.

Про це пише російське медіа BAZA.

Вбивство сталося рано-вранці 12 березня у підмосковному місті Подільськ. Там в ресторані Іванюженков та друзі святкували його день народження. Раптом між сином депутата та 23-річним Євгеном Шмельковим виникла суперечка. Хокеїст нібито схопив ножа і прямо на очах в інших відвідувачів ресторану вдарив чоловіка в груди і втік з місця злочину. Поранений Шмельков встиг викликати собі швидку допомогу, згодом він помер в лікарні.

В управлінні Слідчого комітету по Московській області виданню повідомили, що порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство). Усіх учасників інциденту одразу доставили туди. В Слідчому комітеті раптом спростували, що саме Іванюженков завдав смертельного удару. А сам син депутата записав відео звернення начебто з Сочі, що не причетний до вбивства. Друзі загиблого переконані, що завдяки батькові вбивця може уникнути покарання.

Цікаво, що раніше Артем Іванюженков став винуватцем смертельної ДТП і не поніс покарання.

Нагадаємо, українські правоохоронці зібрали беззаперечні докази вини 41 депутата державної думи РФ, які сприяли захопленню частини східних регіонів України. Зокрема, голосували за визнання "Л/ДНР".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.03.2023 15:04