Фото: Facebook-сторінка

"Слуга" Безугла знову накинулася на Залужного й заявила, що він має піти у відставку

Народна депутатка від партії "Слуга народу", заступниця голови Комітету парламенту з питань національної безпеки Мар'яна Безугла знову розкритикувала головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, втрапивши у черговий скандал. Цього разу вона заявила, що Залужний "не зміг надати план задуму на 2024 рік", а тому "має піти".

Відповідну заяву політикиня написала у Facebook.

"Ні великий, ні маленький, ні асиметричний, ні симетричний. Військові просто сказали, що їм треба забирати не менше 20 тисяч громадян на місяць. Ця проблема наростала влітку, як на Ставці, так і в Парламенті при плануванні бюджету на 2024", — заявила нардепка.

Безугла повідомила, "якщо військове керівництво не може надати НІЯКОГО задуму на 2024 рік, а всі їхні пропозиції щодо мобілізації зводяться до того, що треба більше людей без ЖОДНОЇ пропозиції зі змін СИСТЕМИ ЗСУ, то таке керівництво має піти".

Безугла знову накинулася на Залужного

Скріншот з Facebook сторінки Мар'яни Безуглої

На скандальний пост нардепки відреагували у міжнародній розвідувальній спільноті InformNapalm. Там зауважили, що "Мар'яна Безугла вчинила чергову інформаційну провокацію, яка носить ознаки спланованої ІПсО в інтересах певних політичних груп та грає на руку країні-агресору РФ". 

"Такі дії з боку політикині стають підґрунтям для чуток про "розкол українського суспільства" і нібито про супротив політичної верхівки та армії. Ці дії також вкладаються у канву підривної діяльності РФ на Заході з метою зриву постачання озброєння та фінансової допомоги Україні", — повідомили у InformNapalm.

Нагадаємо, Безугла вже не вперше публікує різкі дописи на адресу головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так, 20 листопада нардепка звинуватила його у тому, що він нібито не розв'язує проблеми української армії. Зокрема, Безугла дорікнула головкому ЗСУ за часті зустрічі з публічними діячами та заявила, що "у генерала є час на даму, але генерал жодного разу не був у жодному ТЦК і СП". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.11.2023 18:27