Фото: Facebook/Мар'яна Безугла

"Чи бажаєте ви смерті нардепам?": "слуга" Безугла провела скандальне опитування

Народна обраниця від "Слуги народу" Мар'яна Безугла провела на своїй сторінці у соцмережах незвичне опитування. Вона поцікавилася в українців, чи бажають вони смерті народним депутатам.

Своє опитування Безугла виклала у Facebook.

Цікаво, що більшість людей, які взяли участь в опитуванні (понад 60%) відповіли "так". Проте безпосередньо у коментарях до опитування думки опитуваних розділилися: одні наголосили, що бажають смерті лише обраним. Деякі коментатори поскаржилися на формулювання самого запитання.

Скріншот з Facebook Безуглої

Згодом Безугла опублікувала ще одне опитування, де поцікавилась в підписників: "Чи бажаєте ви, щоб нардепи поточного скликання Верховної Ради України сиділи у в’язниці?".

Нагадаємо, раніше Мар’яну Безуглу пропонували виключити з комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Усе нібито через "неналежне виконання Безуглою своїх обов'язків як заступниці голови профільного комітету".

Раніше Безугла повідомила, що народні депутати від "Слуги народу" планують змінити законодавство, що дозволить призначати на посаду міністра оборони військового під час дії воєнного стану. Ці зміни опрацьовані у рамках законопроекту №4210.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.10.2023 11:42