Дмитро Монатік / скріншот з відео

Співака Монатіка представники ТЦК зупинили на Хрещатику: артист відреагував (відео)

Працівники територіального центру комплектування зупинили українського співака Дмитра Монатіка у центрі Києва. Артист відреагував на інцидент та розповів, чим все завершилось.

На оприлюднених кадрах, яке швидко розлетілось соцмережами, помітно, як Монатік спілкується з військовими та правоохоронцями. Діалог пройшов без конфліктів.

Дмитро Монатік прокоментував зустріч із представниками ТЦК та поліцією, опублікувавши відео на своїй сторінці в Instagram. Співак пояснив, що відбулась звичайна перевірка документів.

"Бачу, що по ЗМІ розлітається це відео. Так, це правда. Представники ТЦК дійсно зупинили мене на Хрещатику, ввічливо спитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані поновив. Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами й такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України", — написав артист.

Монатік також додав, що після перевірки документів та наявність військового обліку, співробітники військкомату та поліціянти його відпустили.

Після 18 травня, коли набуде чинності новий закон про мобілізацію, військовозобов’язані повинні прибути до територіальних центрів комплектування для уточнення своїх даних. Проте громадянам, які зробили це раніше не потрібно з'являтися в військкомат.

Нагадаємо, раніше заступник міністра оборони Іван Гаврилюк заявляв, що вже цієї весни військовозобов'язані, яких раніше визнавали обмежено придатними до військової служби, мають по-новому пройти військово-лікарську комісію. У новому законодавстві скасовано статус "обмежено придатний".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 10.05.2024 19:59