Скріншот з відео

Щонайменше 55 постраждалих: у центрі Лос-Анджелеса зіткнулися поїзд метро та автобус (фото)

У вівторок, 30 квітня, щонайменше 55 людей зазнали поранень, двоє з них серйозно, коли легкорейковий поїзд метро та маршрутний автобус університету Південної Каліфорнії зіткнулися на жвавій вулиці в центрі Лос-Анджелеса.

Про це повідомляє AP з посиланням на коментарі офіційних осіб.

За даними пожежної служби Лос-Анджелеса, аварія сталася незадовго до полудня на Експозиційному бульварі, недалеко від кампусу університету Південної Каліфорнії та Музею природної історії. Двоє постраждалих було госпіталізовано із серйозними травмами, ще 16 доставлено у задовільному стані. Ще 37 людям надано допомогу на місці, повідомили у відомстві.

Наслідки ДТП у Лос-Анджелесі 30 квітня

Скріншот з відео AP

Дейв Сотеро, представник метро Лос-Анджелеса, сказав, що автобус перетнув шлях поїзда лінії E. Лінія легкорейкового транспорту проходить від східного Лос-Анджелеса до центру Санта-Моніки переважно вулицями, і не на всіх переїздах є ворота.

Нагадаємо, шість робітників зникли безвісти та, ймовірно, загинули на мосту, який впав у гавані Балтімора рано вранці 26 березня після того, як величезний вантажний корабель, пошкоджений відключенням електроенергії, врізався в конструкцію, що призвело до закриття одного з найбільш завантажених портів на східному узбережжі США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 01.05.2024 08:15