Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Чорному морі біля берегів Румунії знайшли загадковий човен, можливо, це морський дрон (фото)

У п’ятницю, 5 квітня, біля берегів Румунії в Чорному морі виявили невеликий човен. Його, схоже, переобладнали на морський дрон.

Про це повідомило видання Digi24.

Два дні тому румунські прикордонники помітили у морі в районі населеного пункту Тузла невідомий перевернутий човен. На місце викликали судно морської рятувальної служби Румунії, яке відбуксувало знахідку у порт Констанци, де її почали обстежувати фахівці різних служб.

Обізнані з розслідуванням джерела повідомили Digi24, що це колишній катер пошуково-рятувальної служби вагою близько трьох тонн, який переробили для якихось військових цілей. У носовій частині виявили антену для глушіння сигналів, поруч міг бути прикріплений вибуховий пристрій.

Джерело: Digi24

Джерело: Digi24

Минулої п'ятниці Міністерство оборони Румунії повідомило, що на румунській фермі біля кордону з Україною знайшли фрагменти безпілотника. Перед цим місцеві мешканці чули "дивні звуки" та падіння з неба якогось предмета. Міністерство оборони Румунії поінформувало, що ферма розташована недалеко від річки Дунай, яка розділяє Україну та Румунію на південно-західному краю України.

Нагадаємо, що в Румунії активно дискутують навколо проекту закону, що передбачає захист громадян країни за кордоном. Міністерство національної оборони винесло документ на громадське обговорення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 05.04.2024 17:37