Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

У Румунії виявили фрагмент невідомого дрона біля кордону з Україною

На румунській фермі біля кордону з Україною знайшли фрагменти безпілотника. Перед цим місцеві мешканці чули "дивні звуки" та падіння з неба якогось предмета.

Про це повідомив Sky News. Міністерство оборони Румунії поінформувало, що ферма розташована недалеко від річки Дунай, яка розділяє Україну та Румунію на південно-західному краю України.

Декілька армійських пошукових груп скерували на острів Велика Браїла для проведення розслідування. Місцеві мешканці нібито чули "дивні звуки" та ділилися кадрами, на яких видно, як дрон падає з неба.

"Увечері 28 березня виявлено фрагменти, які, судячи з усього, належали повітряному пристрою, що впав на фермерську землю на острові Велика Браїла", — заявили в міністерстві оборони.

Румунське відомство спільно зі спеціалізованими структурами системи національної оборони, громадського порядку та національної безпеки проводить розслідування інциденту відповідно до спеціальних оперативних процедур.

Нагадаємо, що цієї ночі деякі пабліки писали про те, що російська ракета опинилася в Молдові. Однак на цей час у Повітряних силах Збройних сил України немає інформації щодо факту перетину повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на нашу країну 29 березня. Ракети летіли у бік кордону з Молдовою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 29.03.2024 11:55