Фото: Кабмін

У Кабміні та Офісі президента можуть відбутися кадрові перестановки, — ЗМІ

У Кабінеті міністрів України та Офісі президента цього тижня можуть відбутися кадрові перестановки.

Про це повідомило видання "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела у парламенті.

Зазначається, що замість нинішніх керівників Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства у справах ветеранів та Міністерства молоді та спорту можуть призначити вже повноцінних міністрів.

Також свої посади можуть втратити: міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр юстиції Денис Малюська, міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець, а також віце-прем'єрка із питань реінтеграції Ірина Верещук.

Крім того, заступник голови Офісу президента Олексій Кулеба може очолити Міністерство розвитку громад та територій, а керівник "Нафтогазу" Олексій Чернишов може обійняти посаду голови Міністерства інфраструктури.

До того ж, як запевняють джерела видання, обговорюється і можливе звільнення Ростислава Шурми з посади заступника голови Офісу президента. Його місце може зайняти чинний керівник Мінстратегпрому Олександр Камишін.

"Як очікується, фінальне рішення на Банковій буде ухвалено сьогодні. Завтра відбудеться засідання фракції СН, на якому його оголосять депутатам, у середу ж відбудеться серія звільнень у Кабміні. За призначення нових міністрів депутати візьмуться у четвер", — наголосили у виданні.

Нагадаємо, 3 вересня директор Національного антикорупційного бюро Семен Кривонос звільнив свого першого заступника Гізо Углаву.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.09.2024 13:40