ДТП у Києві. Джерело: Патрульна поліція Києва

У Києві на окружній дорозі перекинулася вантажівка: ледь не загинула жінка-пішохід (відео)

У вівторок, 30 квітня, в Києві внаслідок дорожньо-транспортної пригоди перекинулася вантажівка. На щастя, ніхто не постраждав, хоча поруч проходила жінка.

Про це повідомила Патрульна поліція Києва. Правоохоронці зазначили, що через ДТП від Одеської площі та в напрямку Жулянського шляхопроводу суттєво ускладнено рух транспорту.

"Водій вантажного автомобіля DAF не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з кермуванням і наїхав на електроопору. Транспортний засіб здійснив некерований рух і перевернувся на тротуар", — пояснили патрульні поліцейські.

На відео правоохоронців видно, що транспорт ледь не вбив жінку, яка проходила поруч, поспішаючи до пішохідного переходу.

Окрім того, патрульні перевірили у водія наявність усіх документів і встановили, що керманич не має дійсного страхового поліса.

Тож патрульні винесли на водія постанову за статтею про кермування транспортним засобом без відповідних документів і склали протокол за порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП.

"Будьте відповідальними та не порушуйте правил дорожнього руху", — наголосили в Патрульній поліції Києва.

Нагадаємо, що голові Броварської районної державної адміністрації Володимиру Майбоженку, який 26 квітня п'яним вчинив аварію з чотирма постраждалими, наступного дня повідомили про підозру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.04.2024 12:23