Фото: ДСНС Київської області

Смертельна ДТП на Київщині: автобус з людьми впав у провалля (фото)

У понеділок вранці, 22 квітня, на території Іванківської громади поблизу села Олива Київської області сталась дорожньо-транспортна пригода. Там мікроавтобус, який віз людей на роботу, впав у провалля, що утворилось посеред дороги.

Про це повідомляє прес-служба Державна служба надзвичайних ситуацій у Київській області.

Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що на трасі Іванків-Радомишль мікроавтобус віз людей на роботу в село Пісківка і провалився у провалля. В салоні перебувало дев'ять пасажирів, яким потрібно було деблокування.

"За результатами проведених аварійно-рятувальних робіт, було виявлено двох загиблих та семеро людей у тяжкому стані. Бригадами "швидкої" постраждалих направили до Бородянської та Іванківської лікарень", — йдеться у повідомленні рятувальників.

У ДСНС заявили, що обставини даної події встановлюються поліцією.

Мікроавтобув впав у провалля на Київщині

Фото: ДСНС Київської області

Нагадаємо, 16 квітня на Львівщині трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинула одна людина, також є травмовані.

Також 14 квітня на Брест-Литовському шосе у Києві​ зіткнулися шість автівок. Внаслідок ДТП постраждало восьмеро людей.

Раніше у Луцькому районі Волинської області 18 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох вантажівок. Внаслідок інциденту постраждали троє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.04.2024 10:47