Фото: Національна поліція

Авто зім'яло вщент: на Львівщині у моторошній ДТП постраждали двоє дорослих і дитина, є жертва (фото)

На Львівщині трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинула одна людина, також є травмовані.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

Відомо, що ДТП сталася 16 квітня о 14:30 на автодорозі "Київ — Чоп" неподалік села Пасіки-Зубрицькі Львівського району. Водій автомобіля Audi Q7, 31-річний житель одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Isuzu під керуванням 56-річного мешканця міста Львова.

Від отриманих внаслідок аварії травм пасажирка Audi Q7 загинула на місці події. Жертвою трагічного випадку стала 52-річна мешканка Золочівського району.

Водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Також травмована семирічна дівчинка, яка перебувала в Audi Q. 

ДТП Львівщина 16 квітня

ДТП Львівщина 16 квітня. Джерело: Нацполіція

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Винуватцеві ДТП загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 14 квітня на Брест-Литовському шосе у Києві​ зіткнулися шість автівок. Внаслідок ДТП постраждало восьмеро людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.04.2024 14:59