Фото: соцмережі

У Києві сталася смертельна ДТП за участі чотирьох авто (фото)

У четвер, 28 вересня, у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автівок. Внаслідок ДТП загинули дві людини.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що ДТП сталася близько 18:00 на вулиці Наумова, що у Святошинському районі Києва. Внаслідок аварії двоє людей загинули, ще двоє — отримали травми.

Попередньо відомо, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілями Kia Sorento, Skoda Fabia та Renault Sandero.

Внаслідок ДТП керманич і пасажир автомобіля Mitsubishi Lancer загинули, водій і пасажир автомобіля Kia Sorento отримали тілесні ушкодження.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини та механізм аварії.

ДТП у Києві

Фото: соцмережі

Нагадаємо, в Обухівському районі на Київщині 27 вересня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинуло немовля та його батьки.

Додамо, раніше ми писали, що у Дніпровському районі Києва легковик збив на пішохідному переході дитину на велосипеді. Хлопець отримав травми, наразі його оглядають лікарі. 

Також повідомлялося, що на трасі Київ-Одеса, поблизу села Чупира трапилась аварія за участю легковика та мінівену. У мікроавтобусі загинули чоловік та жінка. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.09.2023 20:59