Фото: "Атеш"

У Криму фіксують збільшення кількості перевезень вбитих та поранених окупантів (фото)

У тимчасово окупованому Криму, в місті Джанкой, зафіксовано прибуття значної кількості поранених та знищених росіян з Херсонського напрямку. 

Про це повідомляють партизани руху "Атеш" у своєму Telegram-каналі.

"Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення поранених та "двохсотих" з лівого берега окупованої Херсонської області", — зазначають партизани.

Окупанти в Джанкої

Фото: "Атеш"

Також агенти "Атеш" щодня фіксують прибуття нових поїздів з поповненням для окупаційної армії. 

"Російське військове керівництво продовжує відправляти мобілізованих на фронт, де ЗСУ їх зустрінуть та поповнять статистику втрат армії РФ", — додали партизани.

Окупанти в Джанкої

Фото: "Атеш"

Раніше, а саме 4 травня, у тимчасово окупованому Маріуполі напередодні Великодня було ліквідовано десяток окупантів. Це могло статись внаслідок отруєння пасхальними стравами, які рашистам передали невідомі особи.

"Смак був не те, що б чудовим, а "вбивчо" смачним. Великдень дедалі ближче, а передач ще вистачає. Їжте на здоров'я!" — прокоментували представники "Атеш".

Нагадаємо, 28 квітня у Криму партизани зафіксували перекидання важкої військової техніки окупантів. Йдеться про перевезення техніки на ремонт у глибину територій окупованого півострова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2024 04:13