Фото: "Атеш"

Окупанти перекидають важку техніку у Крим: партизани пояснили, про що це свідчить

У Криму партизани зафіксували перекидання важкої військової техніки окупантів. Йдеться про перевезення техніки на ремонт у глибину територій окупованого півострова.

Як повідомляють агенти партизанського руху "Атеш" у своєму Telegram-каналі, росіяни перевозили декілька бойових машин піхоти БМП-2 по Армянській трасі в напрямку Сімферополя.

"Судячи з побаченого, техніка перекидається в глиб територій півострова на ремонт. Окупанти не наважуються створювати ремонтні бази на окупованих частинах територій Херсонської та Запорізької областей через високу імовірність їх знищення", — зазначили партизани.

Проте агенти партизанського руху зазначають, що це не допоможе росіянам вберегтись від знищення ремонтних баз, адже їм відомі координати ремонтних потужностей окупантів у Криму, а вся інформація вже передана Силам оборони України.

Нагадаємо, раніше партизани руху "Атеш" зазначали, що у тимчасово окупованому Севастополі рашисти встановлюють системи протиповітряної оборони поряд з житловими будинками. Партизани передали координати російських позицій та більш детальну інформацію представникам українських спецслужб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2024 01:16