Фото: БЕБ

У Львові керівник будівельної компанії заволодів 1,1 млн грн бюджетних коштів

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області повідомили про підозру директору приватного будівельного підприємства, який заволодів понад 1,1 мільйона гривень бюджетних коштів.

Про це повідомила прес-служба БЕБ.

Слідство встановило, що підозрюваний уклав договір про виконання будівельних робіт з державним підприємством паливно-енергетичного комплексу. Проте під час оформлення звітності він вносив неправдиві відомості про вартість виконаних робіт. У такий спосіб підприємець і заволодів бюджетними коштами.

Також у ході слідства детективи викрили факти легалізації коштів одержаних злочинним шляхом.

"Наразі керівнику підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних  правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366, ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу", — йдеться у повідомленні.   

Нагадаємо, 2 травня Антикорупційні органи України повідомили про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 мільйонів гривень народному чинному народному депутату України. Йдеться про Андрія Клочка зі "Слуги народу".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.05.2024 18:20