Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти атакували Львівщину ракетами та "шахедами": зосередилися на одному районі області

У неділю, 24 березня, небом Львівщини літали ворожі ракети, місцеві мешканці чули звуки вибухів. Російські окупанти атакували область приблизно 20 ракетами та сімома ударними безпілотниками.

Про атаку на Львівщину повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Про повітряну тривогу в регіоні сповістили о 03:30. Очільник області зауважив, що працює протиповітряна оборона й одразу звернув увагу, що рашисти націлилися на Стрийський район.

Козицький додав, що о 05:23 ще одна група ракет зайшла у Львівську область з Волині. Майже всі рухалися в напрямку Стрийщини за різними траєкторіями.

"У якому районі ви би не були, будь ласка, залишайтеся в укриттях до відбою!" — наголошував начальник Львівської обласної військової адміністрації.

Відбій на території Львівської області оголошено о 06:07.

"Попередньо відомо, що на наш регіон летіло близько 20 ракет і 7 "шахедів". Ціль — обʼєкти критичної інфраструктури. У Львові прильотів не зафіксовано. Відомо про обстріли на Львівщині. Про наслідки повідомить обласна влада. Дякуємо всім хто тримає наше небо! Ви — титани! Всі, хто був сьогодні в укриттях, — теж молодці!" — додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що сьогодні ж російські окупанти завдали третього масованого ракетного удару по Україні за останні чотири доби. Вдруге за ці дні потужну атаку пережив Київ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 07:33