Фото ілюстративне. Джерело: міноборони Росії

Над Києвом збито приблизно десяток ракет: столична влада розповіла про наслідки масованого удару

У неділю, 24 березня, російські окупанти завдали третього масованого ракетного удару по Україні за останні чотири доби. Вдруге за ці дні потужну атаку пережив Київ.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

"Противник укотре застосував крилаті ракети Х-101 / Х-555 / Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Пуски відбулися з району Енгельса Саратовської області", — йдеться в повідомленні.

Київська влада уточнила, що повітряна тривога в столиці тривала понад дві години. На Київ ракети заходили групами, з північного напрямку.

Сили та засоби протиповітряної оборони над Києвом і в районі столиці уразили приблизно десяток ворожих ракет. Про точну кількість і тип ракет незабаром повідомлять у своїх звітах Повітряні сили України.

"За попередніми даними, в столиці без постраждалих і руйнувань. Зафіксовано падіння уламків в лісовому масиві Деснянського району. На місці працюють екстрені служби", — зазначила міська влада.

У КМВА нагадали, що ворог продовжує масований ракетний терор України. Він не відмовляється від мети будь-що зруйнувати Київ.

"Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дбайте про власний захист та захист своїх близьких. Користуйтеся укриттями. Подякуйте добрим словом і донатом воїнам ППО за чудову роботу та збережені життя! Підтримуйте Сили оборони! Тільки разом і згуртовано ми здобудемо мир в Україні після нашої Перемоги!" — вкотре звернувся до киян начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Нагадаємо, що внаслідок масованого російського ракетного обстрілу столиці України постраждали 12 людей. У трьох районах Києва зафіксовано значні пошкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 07:15