Скріншот із відео

У Міноборони Росії заявили про "атаку ракет ATACMS" на Крим цієї ночі (відео)

У Міністерстві оборони Росії заявили, що в ніч на п'ятницю, 24 травня, Кримський півострів був нібито атакований американськими ракетами ATACMS. Вибухи гриміли в районі Сімферополя та Алушти.

Окупанти вказують, що в акваторії Чорного моря "були виявлені безекіпажні катери Військово-морських сил України, які прямували в напрямку Кримського півострова", що нібито "також були знищені". Україна нічну атаку на Крим поки що не коментувала.

Очевидці у соцмережах повідомляли про, як мінімум, шість вибухів у районі Сімферополя і близько восьми у районі аеродрому Бельбек і Новофедорівки. 

Важливо зазначити, що того ж дня очільник підконтрольної Росії адміністрації окупованого Криму Сергій Аксьонов пізно ввечері повідомив про загибель двох людей внаслідок ракетної атаки на Крим.

"Внаслідок ракетної атаки у Сімферопольському районі загинули двоє випадкових перехожих", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Аксьонов додав, що біля Алушти було зафіксовано влучання "по порожньому об'єкту господарського призначення". 

Нагадаємо, 15 травня прогриміли вибухи на військовому аеродромі "Бельбек", який розташовано в окупованому Криму. На військовому об'єкті було зафіксовано пожежу, не виключено, що під удар потрапили літаки окупантів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.05.2024 10:59