Фото:instagram.com/thejerryheil

Україна різко піднялася в списку потенційних переможців "Євробачення-2024": нові рейтинги букмекерів

Після другої репетиції на сцені в Мальме представниці України на Міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024" Alyona Alyona і Jerry Heil різко піднялися у рейтингу букмекерів щодо потенційних переможців.

Про це свідчать дані опубліковані на сайті Eurovision World.

Так, наразі Україна перебуває на третій сходинці. Водночас головними конкурентами Alyona Alyona і Jerry Heil, на думку букмекерів, є виконавець із Хорватії Baby Lasagna (перше місце) та співак Nemo зі Швейцарії (друге місце).

Варто зауважити, що спочатку букмекери прогнозували Україні лише п'яте місце, проте після другої репетиції їх думка дещо змінилася. Зокрема, Alyona Alyona і Jerry Heil обігнали Нідерланди та Італію і тепер займають третє місце з 14% ймовірного виграшу.

Загалом, наразі до топ-10 рейтингу "Євробачення" за версією букмекерів входять:

Євробачення-2024 рейтинг букмекерів

Скріншот зі сайту Eurovision World

Зауважимо, "Євробачення-2024" пройде у травні цього року у шведському Мальме. Це вже 68-й конкурс, участь у якому візьмуть представники 37 країн.

Нагадаємо, що раніше в Україні прокотилась хвиля обурення, стосовно грошей, які виділили на нацвідбір на "Євробачення-2024". Організація національного відбору обійшлася державному бюджету України в майже 11 мільйонів гривень.

Також повідомлялось, що під час Нацвідбору на "Євробачення-2024" глядачі зібрали 2 381 837 гривень. Ці кошти витратили на обладнання для розмінування Харківщини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.05.2024 19:10