Фото: Національна поліція України

У ДТП на Вінниччині постраждали троє дітей

У Вінницькій області 6 травня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких постраждали троє дітей та троє дорослих. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією, 35-річний уродженець міста Жмеринка, рухаючись на автомобілі ВMW автодорогою сполученням "Лука-Барська-Вінниця-Ямпіль" у напрямку міста Вінниця, не переконавшись у безпечності маневру, допустив зіткнення з попутним автомобілем Opel Combo, за кермом якого перебувала 38-річна вінничанка, та з зустрічним авто Opel Zafira під керуванням 20-річного мешканця міста Бар.

ДТП у Вінницькій області

Фото: Національна поліція України

"Унаслідок ДТП 13-річна пасажирка автомобіля Opel Combo госпіталізована, 19-річна пасажирка Opel Zafira після надання медичної допомоги перебуває на амбулаторному лікуванні.Водій автомобіля ВMW також зазнав травмувань та був доставлений до лікарні", — коментують у поліції.

ДТП у Вінницькій області

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці зазначають, що в організмі водія BMW виявлено 1,31 проміле алкоголю. Інші водії виявились тверезими.

Наразі тривають досудові розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Винуватцю аварії загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до п'яти років та позбавлення права на керування транспортними засобами терміном від трьох до п'яти років.

Того ж дня на автодорозі між селами Перепільчинці та Плебанівка зіткнулись автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував 32-річний житель Жмеринського району, та Opel, за кермом якого перебував 22-річний місцевий мешканець. Обидва водії виявились тверезими.

ДТП у Вінницькій області

Фото: Національна поліція України

Внаслідок зіткнення постраждали пасажири автомобіля Volkswagen, а саме 30-річна жінка та двоє дітей чотирьох та дев'яти років. Потерпілих доставили до лікарні. Усі обставини та причини ДТП встановлюються.

Триває досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів особами, які ними керують. Винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до трьох років та позбавлення права на керування транспортними засобами на термін до трьох років. 

Нагадаємо, 7 травня у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного таксі та вантажівки. Внаслідок зіткнення постраждали водій автобуса та шестеро пасажирів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.05.2024 09:28