Постер зі сторінки в Instagram Дениса Берінчика

Бій українця Берінчика з Наваррете за титул WBO: букмекери назвали фаворита

Український боксер Денис Берінчик та мексиканець Емануель Наваррете проведуть поєдинок у легкій вазі за вакантний титул WBO. Беззаперечним фаворитом чемпіонського бою виступає саме представник Мексики.

Для Берінчика цей бій стане першим в кар'єрі за один з чотирьох головних чемпіонських поясів.

Бій Берінчик — Наваррете: ставки букмекерів

Фаворитом титульного поєдинку, який пройде у Сан-Дієго (США) 18 травня, букмекери вважають Еммануеля Наваррете. На перемогу мексиканця аналітики пропонують поставити з коефіцієнтом 1,22. Тріумф українця — 4,55.

Найменш вірогідним результатом бою букмекери вважають нічию: вона оцінена коефіцієнтом 17,00.

Варто зазначити, що бій Берінчик — Наваррете пройде в андеркарді поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Нагадаємо, на думку промоутера Олександра Красюка, об'єднавчий бій між українськими боксерами Василем Ломаченком та Денисом Берінчиком навряд чи відбудеться.

Цікаво, що в Мехіко Сергій Богачук отримав зелений пояс тимчасового чемпіона WBC. Українець отримав його з рук президента Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулеймана.

Також промоутер Олександр Красюк із K2 Ukraine розповів цікаву деталь про контракт на поєдинок між українцем Денисом Берінчиком та мексиканцем Емануелем Наваррете. Боксери можуть провести реванш.

Недавно повідомлялось, що український боксер Олександр Гвоздик вийде в ринг з американцем Давідом Бенавідесом 15 червня. Про це офіційно оголосила промоутерська компанія Premier Boxing Champions.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.05.2024 18:07