Фото: Instagram Ломаченка

Чи відбудеться об'єднавчий бій Ломаченка та Берінчика: відповідь промоутера

На думку промоутера Олександра Красюка, об'єднавчий бій між українськими боксерами Василем Ломаченком та Денисом Берінчиком навряд чи відбудеться. 

Таку заяву промоутер зробив в ефірі Youtube-каналу "Тайк Майсон".

Красюк, зокрема, поділився очікуваннями від можливих об’єднавчих поєдинків у легкій вазі. Він не вірить, що може відбутись об'єднавчий бій між Ломаченком та Берінчиком, тому що боксерська спільнота не надто зацікавлена у бою між представниками України.

"Я думаю, що найбільш реальним буде об’єднавчий поєдинок між Берінчиком і Шакуром Стівенсоном, радше, ніж з Ломаченком. Не думаю, що світова спільнота дуже зацікавлена в поєдинку двох українців за кілька титулів. Хоча для нас це була б історична подія", — сказав Красюк.

Промоутер також дав зрозуміти, що не може коментувати плани Василя Ломаченка, тому що "не знає його реальні мотиви та плани". 

"Багато всього ще має відбутись, але одне можу сказати точно, що будемо вболівати за наших. І, дай боже, чим більше чемпіонів буде в Україні, тим частіше звучатиме наш гімн, підійматиметься наш прапор, і тим більше згадок у світових медіа буде про нашу державу. Вперед до перемоги", — заявив Олександр Красюк.

Варто зазначити, що Денис Берінчик вийде в ринг з Емануелем Наваррете 18 травня за вакантний WBO у легкій вазі. Василь Ломаченко ж боксуватиме з Джорджем Камбососом 12 травня за вакантний IBF.

Раніше у соцмережі колишнього абсолютного чемпіона у легкій вазі Джорджа Камбососа з'явився постер бою з екс-чемпіоном Василем Ломаченком.

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко після бою за звання абсолютного чемпіона світу проти Девіна Хейні пообіцяв допомагати Україні та "своїй православній церкві". Водночас уродженець Білгород-Дністровського одягнув на себе жовто-блакитний прапор.

Варто відзначити, що Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Підстава для цього — пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України. Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави тероборони, але покинув службу заради бою проти Джеймена Ортіза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.04.2024 18:07