Фото: Нацполіція

На Хмельниччині чоловік побив металевим прутом 12-річного пасинка: у дитини зламана щелепа

У Кам’янець-Подільському районі Хмельниччини чоловік металевим прутом побив 12-річного пасинка. У дитини зламана щелепа та численні переломи.

Про це повідомили в прес-службі поліції Хмельницької області. 

"Поліцейські Кам’янеччини затримали чоловіка, який металевим прутом побив свого 12-річного пасинка. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень та за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили зловмиснику підозру", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що жахлива подія трапилася 11 січня близько 20:30 в одному із сіл Кам’янець-Подільського району Хмельниччини. Під час чергового інциденту з сином своєї співмешканки, 41-річний чоловік вхопив металевий прут та почав бити ним дитину. 

Хлопчик зміг вирватись та вибігти з будинку на вулицю. В цей час поруч проїжджав екіпаж патрульної поліції, до яких постраждалий звернувся по допомогу. Поліцейські одразу ж викликали медичних працівників, після чого дитину було доставлено до лікарні.

За даними Нацполіції, при огляді лікарі виявили у дитини чисельні переломи та забої різних частин тіла. Ступінь важкості завданих травм медики оцінили як тяжкі. Наразі хлопчик перебуває у лікарні.

За жорстоке поводження з дитиною злочинцеві загрожує до восьми років ув’язнення. Йому оголосили про підозру.

Нагадаємо, на Одещині судитимуть чоловіка, який побив свою екс-дружину та тещу молотком. Злочинець зачинив у їх квартирі разом зі спільною маленькою донечкою, погрожуючи фізичною розправою. Йому загрожує до пʼяти років увʼязнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.01.2024 17:53