Фото: Національна поліція

Побив молотком колишню дружину та її матір: на Одещині судитимуть чоловіка

На Одещині судитимуть чоловіка, який побив свою екс-дружину та тещу молотком. Йому загрожує до пʼяти років увʼязнення.

Про це повідомили в прес-службі Головного управлінні Нацполіції Одещини.

Відомо, що жахлива подія відбулася влітку у місті Чорноморськ. Місцевий мешканець побив свою колишню цивільну дружину та її матір. Злочинець зачинив у їх квартирі разом зі спільною маленькою донечкою, погрожуючи фізичною розправою. Жінки почали кликати на допомогу. Їхні крики почули люди на вулиці та подзвонили у правоохоронні органи.

Так, поліцейські провели спецоперацію зі звільнення заручників, а зловмисника затримали. В ході досудового розслідування, правоохоронці встановили, що чоловік через ревнощі до своєї колишньої співмешканки вирішив з'ясувати з нею стосунки.

"Зловмисник взяв молоток і пішов до квартири її батьків, оскільки знав, що вона з дитиною проживає у них. Дочекався, поки жінка буде виходити на вулицю та відчинить двері, і в слушний момент увійшов в оселю та декілька разів ударив молотком та кулаками її та її матір. Зачинив вхідні двері на ключ, а потерпілих заштовхав на кухню", — розповідають поліцейські.

У Нацполіції заявили, що після довгих перемовин з поліцейськими, фігурант відпустив спочатку тещу, а потім вже і колишню дружину з дитиною. Доньку чоловік не чіпав.

У екс-дружини злочинця лікарі діагностували тілесні ушкодження у вигляді забійної рани голови, губи, крововиливів, синців на обличчі, кисті та плечі. У літньої жінки — відкритий перелом кісток носа, різану рану передпліччя, забої м’яких тканин обличчя та грудної клітки. 

Максимальне покарання, яке загрожує обвинуваченому — позбавлення волі до п’яти років. Наразі чоловік перебуває під вартою. 

Нагадаємо, правоохоронці у Києві затримали чоловіка, який задушив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Зловмисник понад 10 років жив із літнім чоловіком та доглядав за ним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.01.2024 02:14