Фото: соцмережі

На Житомирщині жінка покусала шестимісячну доньку: як її покарали

На Житомирщині 25-річна жінка покусала свою шестимісячну доньку. Суд визнав її винною та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном чотири роки.

Про це повідомила прес-служба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

"Бердичівський суд ухвалив вирок 25-річній мешканці одного із селищ Житомирського району, яку визнав  винуватою у катуванні своєї малолітньої дитини", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що матір узимку двічі протягом тижня покусала свою шестимісячну доньку. Загалом дитині завдано майже півсотні ушкоджень, від яких вона відчувала сильний фізичний біль та дискомфорт. Судово-психіатрична експертиза встановила, що жінка повністю усвідомлювала, що робить, та які наслідки матимуть її дії. До того ж вона повністю визнала свою вину та пояснила, що кусала дівчинку, щоб заспокоїти, коли вона сильно плакала. За словами обвинуваченої, після народження доньки вона переживала післяпологову депресію, хоча і не зверталася до лікарів по допомогу.

Розгляд справи проходив у закритому судовому засіданні. Вказується, що суд призначив жінці покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим  строком два роки. Призначаючи покарання, суд врахував, що обвинувачена раніше не судима, визнала вину та щиро каялася у скоєному.

Вирок ще не вступив у законну силу, тому може бути оскаржений в апеляційному порядку. Подальшу долю шестимісячної дитини вирішуватиме інший суд.

Нагадаємо, у Дніпрі жінка намагалася продати свого дворічного сина за мільйон гривень. Фігурантку затримали правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.04.2024 20:40