Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни завдали авіаудару по Сумській ТЕЦ: перші деталі

У четвер, 11 квітня, російські окупанти атакували Суми. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено теплоелектростанцію (ТЕЦ).

Про це повідомила прес-служба Сумської обласної військової адміністрації.

"Сьогодні, 11 квітня після 16:00 ворог вдарив КАБами по критичній інфраструктурі міста Суми — місцевій ТЕЦ. На місці працюють всі необхідні служби", — йдеться у повідомленні.

В ОВА заявили, що попередньо, люди не постраждали. Наслідки удару уточнюються.

Також 11 квітня було здійснено обстріл Есманської громади Шосткинського району на Сумщині. Внаслідок атаки поранення різного ступеня тяжкості отримали дві людини. Постраждалі доставлені до Глухівської лікарні.

Варто зазначити, що сьогодні війська країни-агресорки також завдали ударів по ТЕЦ у Харкові. До того ж у місті пошкоджена трансформаторна підстанція.

Нагадаємо, 11 квітня під час масованого обстрілу України російські загарбники повністю знищили Трипільську теплову електростанцію на Київщині.

Президент Володимир Зеленський заявив, що цієї ночі російські терористи знову цілили саме по об'єктах критичної інфраструктури. До того ж гарант додав, що для того, аби Україна змогла захиститися від масованих ударів агресора "потрібна ППО та інша оборонна підтримка, а не заплющування очей і довгі дискусії".

За даними Повітряних сил ЗСУ, цієї ночі ворог застосував 82 засоби повітряного нападу. Протиповітряній обороні вдалося знищити 57 повітряних цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.04.2024 17:59